Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw logo voor Jazz appelen

Jazz appelen krijgen een nieuw logo dat hun positie als kwaliteitsappel zal versterken. Jazz appelen werden ontwikkeld in Nieuw-Zeeland en zijn een kruising van de rassen Royal Gala en Braeburn. Zestien jaar later heeft het zich ontpopt tot wereldwijde favoriet en wordt het in tien landen geteeld onder strikt toezicht van T&G Global, eigenaar van het merk.


T&G hardfruitmanager Darren Drury legt uit dat met de nieuwe look van Jazz appelen een fikse investering gemoeid is. Het nieuwe logo wordt in alle aspecten doorgevoerd: van verpakkingen, reclame tot proeverijen en digitale platforms."Op basis van consumentenonderzoek zagen wij mogelijkheden om de premium positie van ons Jazz merk te versterken. De concurrentie is groot in deze categorie en het is dan ook erg belangrijk om nieuwe consumenten aan te trekken. Na overleg met onze telers, handelaren en klanten hebben we besloten dat de tijd rijp was om 'op te frissen'. Drury vertelt dat de appelen het komende seizoen van het nieuwe logo voorzien zullen worden van T&G Global's ENZA, zodat consumenten er zeker van zijn dat zij appelen kopen van hoge kwaliteit. T&G is bovendien blij met de constante groei en vraag van Jazz op traditionele markten zoals Duitsland, het verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en op nieuwe markten zoals Thailand, China, Vietnam en Japan.

"We hebben onze aanwezigheid op de belangrijkste markten vergroot en we steunen onze telers met jaarronde teeltprogramma's. We zijn echter ook op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden. Het is een spannende tijd voor Jazz en we kijken er naar uit om onze nieuwe look, die dit jaar wereldwijd uitgerold wordt, te delen met klanten, telers en consumenten."

Publicatiedatum: 14-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: