Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van 1 februari t/m 31 mei

Winactie Marlene appelen opnieuw van start

Op 1 februari is de grote jaarlijkse Marlene-winactie weer van start gegaan. Hierbij maken consumenten tot en met 31 mei 2017 kans op diverse prijzen, met als grote hoofdprijs een Audi A3 Sportback. Deze winactie wordt volop door de Zuid-Tiroolse fruitteeltcoöperaties (VOG) ondersteund, onder andere door een radiocampagne op Sky Radio en instore actiemateriaal. Het Marlene POS-pakket is aan te vragen bij de groothandel. Het doel van deze actie is het stimuleren van de verkoop en het vergroten van de naamsbekendheid van Marlene. De consumenten worden via de campagne-uitingen verwezen naar hun lokale groentenspeciaalzaak.

De actie
Op elke Marlene-appel zit een speciaal stickertje. Op de achterkant van deze sticker staat een unieke wincode. Deze code kunnen consumenten invoeren op de site win.marlene.it. Meedoen kan ook via WhatsApp. Consumenten kunnen hun kansen vergroten door meer Marlene-appelen te kopen.

Prijzen
Maandelijks maken deelnemers kans op één van de 50 vouchers t.w.v. €40,- voor leuke accessoires en hippe gadgets die via de webshop Spreadshirt te personaliseren zijn. Als klap op de vuurpijl wint één van de deelnemers in Europa een geweldige Audi A3 Sportback.

Voor meer informatie:
www.marlene.it
win.marlene.it
Publicatiedatum: