Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe fruittrays van Goplasticpallets.com

Goplasticpallets.com heeft een nieuwe superlichte fruittray geïntroduceerd. De GoEuro 64120LP is ideaal voor de zachtfruitsector.



Volgens Goplasticpallets.com is de GoEuro 64120LP specifiek ontworpen voor de fruitsector en is de tray een simpele, maar ook duurzame oplossing voor het oogsten van fruit. De lichte tray heeft een ventilerend frame, dat zorgt voor verbeterde koeling. Hiermee wordt het verplaatsen van fruit van het veld naar koelopslag makkelijker gemaakt. 

Elke tray weegt 1.050 gram en is ontwikkeld met het oog op aardbeien en bramen. De GoEuro 64120LP is gemaakt van polypropyleen en heeft als dimensies een lengte van 600 mm, een breedte van 400 mm en een hoogte van 120 mm. Het frame is verstevigd, terwijl de rechte muren zijn ontworpen om fruitbakken goed op hun plaats te houden. Als de volle trays worden opgestapeld, wordt het kwetsbare fruit beschermd tegen verplettering. De gaten in het frame zorgen niet alleen voor ventilatie, maar maken de tray ook makkelijk om schoon te maken.De GoEuro 64120LP is zowel beschikbaar met ergonomische handvatten als zonder.

Goplasticpallets.com heeft ook een nieuwe tray aangekondigd onder de naam GoEuro 6480P. Deze tray is bedoeld voor blauwe bessen en frambozen. De tray is met 80 mm iets lager dan de GoEuro 64120LP maar komt verder qua lengte en breedte overeen. Deze tray weegt 1.030 gram en kan veilig aan het middel of de schouder van een medewerker worden gegespt. De tray is geschikt om klein en zeer kwetsbaar fruit als frambozen en bramen te plukken, die direct in bakjes in de tray kunnen worden geplaatst. De trays kunnen dan makkelijk op elkaar worden gestapeld en in een truck worden geladen.

Een derde nieuwe model is de GoEuro 6450P, dat een hoogte heeft van 50 mm. Door deze maten is deze tray geschikt voor het kleinste en meest kwetsbare fruit. Net als de andere trays is deze tray makkelijk schoon te maken. De trays worden standaard geleverd in donker grijs polypropyleen, maar kunnen bij bestelling in bulk ook in andere kleuren worden geleverd. Het bedrijf werkt tevens aan een aantal nieuwe trays, die ideaal zijn voor het verplaatsen van fruit naar de retailer en voor gebruik binnen de retailer. 

De GoMaxi 64199P tray is hygiënisch en handig om geplukt fruit te transporteren naar een supermarkt. De trays kunnen worden opgestapeld. Ze zijn erg veelzijdig, wat de reden is dat ze veel worden gebruikt door retailers. Ook kunnen de trays in elkaar worden geschoven als ze leeg zijn, waarmee de GoMaxi 64199P voor 76% aan ruimte bespaart.

Voor het oogsten van grotere fruitsoorten en het opvangen van afval heeft het bedrijf de GoBox 1210 BBAJ Blue en de GoBox 1210 BBCJ Blue. De GoBox 1210 BBAJ Blue en de GoBox 1210 BBCJ Blue zijn ontworpen voor fruit als druiven, appelen en peren en voor laat zomerfruit dat later in het jaar wordt geoogst. De kratten hebben een inhoudsvolume van 670 liter. De containers zijn een uitstekende oplossing voor het inzamelen van afgekeurd fruit en ander afval.

Voor meer informatie:
Rebecca Hardisty
Tel: +44 01323 744057
Publicatiedatum: