Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rustige start Fruit Logistica wegens staking

Staking op luchthavens Berlijn afgelopen

Van woensdag 8 tot en met 10 februari is het weer zover: de Fruit Logistica 2017, ofwel de drie doldwaze dagen in Berlijn. Wij hebben de Nederlandse en Belgische standhouders op alfabetische volgorde in een PDF-bestand gezet. Handig om uit te printen voor je op pad gaat. We zien jullie graag in de stand van AGF.nl, Hal 3.2 - B-02.

UPDATE
Het grondpersoneel van beide Berlijnse luchthavens, Tegel en Schönefeld, heeft vanochtend (woensdag 8 februari) tussen 5.00 en 11.00 uur gestaakt. De staking is inmiddels afgelopen, maar de luchthavens roepen dringend op rekening te houden met vertragingen en/of uitvallende vluchten. Ryanair heeft diverse vluchten van/naar Berlijn opnieuw in moeten plannen voor vertrek op een later tijdstip. Airberlin meldt 60 vluchten te hebben geannuleerd. Check daarom voorafgaand aan de reis de vluchtstatus om niet voor verrassingen te staan. Vanuit Amsterdam en Düsseldorf zijn problemen met vluchten gerapporteerd.

De beursvloer op de Fruit Logistica is als gevolg van de staking rustiger dan normaal. Een flink aantal verwachte reizigers is nog steeds niet op de beurs verschenen en het vliegschema is flink in de war. De meeste Nederlanders hebben er daarom gekozen met de auto naar Berlijn af te reizen, wat natuurlijk wat langer duurt dan vliegen. Het is in elk geval raadzaam ook andere vervoersmiddelen te overwegen.

Op onderstaande pagina vind je meer informatie over deze staking:
www.berlin-airport.de/en/company/latest-news/news/2017/2017-02-07-passenger-information-strike-bvd/index.php
Publicatiedatum: