Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Massimo Ceradi, Massimo Group

Kiwi's voor Valentijnsdag

Wat dacht u van fruit als Valentijnsgeschenk of om precies te zijn: kiwi's? Het zou toch jammer zijn als alleen bloemisten, restauranthouders, juweliers en snoepwinkels van deze dag kunnen profiteren?

 

Dit is precies wat Massimo Ceradini, van Massimo Group, ook gedacht moet hebben toen hij zijn nieuwe kiwiverpakking bedacht, die overigens tijdens Fruit Logistica gepresenteerd zal worden. De verpakking is bedrukt rode hartjes en een hartvormige kiwi en voorzien van de slogan 'Happy Valentine's Day' en de merknaam.



"We hebben deze verpakking op de markt gebracht om onze kiwi-afzet een boost te geven. We weten hoe belangrijk verpakkingen zijn om de de verkoopcijfers een impuls te geven. Er zijn dozen van 3, 5 en 10 kilo verkrijgbaar."



Ceradini Group zal aanwezig zijn op Fruit Logistica, hal 2.2, stand A05. "
"We doen wereldwijd zaken en vandaar dat we er ook in Berlijn bij zijn. We hopen veel klanten te ontmoeten en onze handelscontacten te versterken." Massimo, Andreia Rusz, Raffaele Fazio, Cristina Stamate en Roman Donchenko zijn aanwezig om belangstellenden te woord te staan. Tot slot laat Ceradini weten dat de marktomstandigheden geleidelijk aan verbeteren nu de druk van Griekenland minder wordt.

Contact:
Massimo Ceradini
Ceradini Group
Tel.: (+39) 045 8510268
Fax: (+39) 045 8518981
Cell.: (+39) 347 5366206
Email: info@ceradinigroup.com
Web: www.ceradinigroup.com
Publicatiedatum: