Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Massimo Ceradi, Massimo Group

Kiwi's voor Valentijnsdag

Wat dacht u van fruit als Valentijnsgeschenk of om precies te zijn: kiwi's? Het zou toch jammer zijn als alleen bloemisten, restauranthouders, juweliers en snoepwinkels van deze dag kunnen profiteren?  

 

Dit is precies wat Massimo Ceradini, van Massimo Group, ook gedacht moet hebben toen hij zijn nieuwe kiwiverpakking bedacht, die overigens tijdens Fruit Logistica gepresenteerd zal worden. De verpakking is bedrukt rode hartjes en een hartvormige kiwi en voorzien van de slogan 'Happy Valentine's Day' en de merknaam."We hebben deze verpakking op de markt gebracht om onze kiwi-afzet een boost te geven. We weten hoe belangrijk verpakkingen zijn om de de verkoopcijfers een impuls te geven. Er zijn dozen van 3, 5 en 10 kilo verkrijgbaar."Ceradini Group zal aanwezig zijn op Fruit Logistica, hal 2.2, stand A05. "
"We doen wereldwijd zaken en vandaar dat we er ook in Berlijn bij zijn. We hopen veel klanten te ontmoeten en onze handelscontacten te versterken." Massimo, Andreia Rusz, Raffaele Fazio, Cristina Stamate en Roman Donchenko zijn aanwezig om belangstellenden te woord te staan. Tot slot laat Ceradini weten dat de marktomstandigheden geleidelijk aan verbeteren nu de druk van Griekenland minder wordt.

Contact:
Massimo Ceradini
Ceradini Group
Tel.: (+39) 045 8510268
Fax: (+39) 045 8518981
Cell.: (+39) 347 5366206
Email: info@ceradinigroup.com
Web: www.ceradinigroup.com

Publicatiedatum: 14-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: