Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DQFS gaat verder onder nieuwe naam Goodacre

DQFS, in 2001 door Jan Droogendijk opgestart, zal verdergaan met een vernieuwde identiteit en een nieuwe naam: Goodacre. De afgelopen jaren is het werkveld op diverse manieren uitgebreid. Niet alleen in aantallen medewerkers, maar ook qua technologische ontwikkelingen en diensten die zich steeds meer richten op postharvest onderzoek. Goodacre – Postharvest Intelligence – behelst vier kerndisciplines: kwaliteitscontrole, expertises, training en onderzoek.



In 2012 was DQFS de eerste die QC One implementeerde. Inmiddels is het een van de belangrijkste systemen binnen de organisatie geworden. Goodacre plant haar inspecties en rapporteert aan klanten wereldwijd. En dat allemaal enkele momenten nadat de inspectie op locatie is afgerond. Daarnaast evalueren ze medewerkers onderling en hebben ze sneller zicht op kwaliteitsproblemen in de markt.

De verwerking en interpretatie van 'big data' en vragen van relaties, zorgen ervoor dat Goodacre altijd op zoek is naar innovatieve manieren van onderzoek. Opkomende markten met langere transporttijden, nieuwe variëteiten, verpakkingen, monitoren van houdbaarheid, klantbeleving of externe invloeden triggeren het bedrijf om deze effecten op groente en fruit beter te identificeren.

Stefan Droogendijk reist de hele wereld over om op locatie expertises uit te voeren, bezoekt klanten en relaties en beoordeelt de operaties in pakstations. Zodra het vliegtuig aan de landing begint, krijg je een beter zicht op de grond beneden. Het is volgens Stefan een buitengewone ervaring om hectares landbouwgrond te zien waar telers al hun tijd en energie in steken.

Door een toenemende vraag, steeds strenger wordende specificaties en continu wijzigende omstandigheden, ziet Goodacre veel mogelijkheden in de ontwikkeling van nieuwe tools en services.


Voor meer informatie:
Stefan Droogendijk
Goodacre
Bijdorp-Oost 36
2992 LA Barendrecht
T: +31 (0)180–531200
M: +31 (0)6-10767737
stefan.droogendijk@goodacre.nl
www.goodacre.nl
Publicatiedatum: