Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinar Schouw Informatisering, 15 februari

Meer inzicht in bedrijfsprestaties met BI

Op woensdagmiddag 15 februari organiseert Schouw Informatisering een Webinar met als thema 'Meer inzicht in uw bedrijfsprestaties met BI'. U maakt kennis met het Food Management Dashboard. Welke partijen zijn winstgevend? Hoe effectief is uw productie? En wordt uw magazijn wel optimaal benut? Welke marges haalt u bij uw klanten? De benodigde informatie hierover ligt opgeslagen in uw ERP-systeem.

Uw stroom aan informatie om beslissingen te kunnen nemen, groeit en de tijd die u daarvoor heeft, neemt af. Om op tijd de juiste beslissingen te nemen met actuele en betrouwbare informatie, laat Schouw u graag kennis maken met haar Food Management Dashboard. Een applicatie die data onttrekt uit uw ERP-systeem en die bestaat uit een standaard set KPI's en BI-rapportages specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie. Iedere betrokken collega heeft hiermee snel inzicht in de prestaties en doelen van uw organisatie, via PC, laptop, tablet of smartphone. Met de front-end oplossing PowerBI ziet u direct de verbeteringen.

Programma
Op woensdag 15 februari om 15.00 uur laat Schouw u de mogelijkheden van het Food Management Dashboard zien. Tijdens dit Webinar wordt u meegenomen in de volgende onderwerpen:
• Business Intelligence voor de Food
• Kennismaking met het Food Management Dashboard
• Het ontsluiten van informatie via PowerBI
• Uw managementrapportage op ieder apparaat
• BI & 24/7 productie omgevingen
• Korte demonstratie Food Management Dashboard
Wilt u de juiste beslissingen kunnen nemen en bent u benieuwd wat het Food Management Dashboard voor u kan betekenen? Schrijft u zich dan nu in via: www.schouw.org/nl/events/webinar-food-management-dashboard

Publicatiedatum: