Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vanavond (9:30) workshop bij Postuma over social media

Social media heeft steeds meer invloed op klanten

Met een simpele Facebook-actie kun je meer publiek bereiken dan een uitverkochte Amsterdam Arena. Stel je eens voor dat u of uw winkel op de middenstip staat. Dat is de mogelijke impact van een medium als Facebook. Deze week nog behaald door de inzet van één enkel persoon, die daar geen week, hooguit 1 à 2 uur mee bezig is geweest. Kosten, zeer laag, zeer beheersbaar en niet vast.

Vanavond geeft Postuma een gratis workshop aan alle AGF-ondernemers. Minder dan 5% van haar eigen klanten heeft gereageerd. Dan vraag je je toch af waar het misgaat. Was de uitnodiging niet duidelijk? Ligt het aan de klanten? Is men op vakantie? Er zijn zo 100 redenen op te noemen. Feit blijft dat ondernemers de kans op meer klanten, omzet en rendement niet aan zich voorbij mogen laten gaan. Saillant detail: het bereik van 64.000 mensen in het voorbeeld hierboven is niet gehaald in een grote stad als Amsterdam, maar in Zelhem (Achterhoek).

Social media heeft steeds meer invloed op klanten. Dagelijks kijken miljoenen mensen op de verschillende media. Benieuwd hoe je bedrijfspagina extra onder de aandacht kan komen? Ga dan vanavond naar de social media workshop. De workshop begint om 19.30 uur (inloop 19:15 uur).

Aanmelden kan via: lotte.huurenkamp@postuma.nl

Adres:
Spoorstraat 47
8271 RG
IJsselmuiden

Publicatiedatum: 7-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: