Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Hamburg SŁd begint nieuwe route voor vers fruit

De rederij Hamburg SŁd is begonnen met nieuwe routes voor de westkust van Zuid-Amerika, Centraal-Amerika, het Caribisch zeegebied en Noord-Europa. De wekelijkse verbinding maakt gebruik van efficiŽntere transporttijden, die verbeterd zijn met betrekking tot de routes van Zuid-Amerika naar Londen. Ook is er tussen Rotterdam-ValparaŪso nu een verbeterde transporttijd van 25 dagen. 

"Hamburg SŁd staat voor kwaliteit en op maat gemaakte logistieke oplossingen. Als een toonaangevende rederij voor koelcontainers zijn we constant onze diensten aan het verbeteren. We hebben in de afgelopen drie jaar ongeveer $350 miljoen (Ä325,9 miljoen) in onze vloot geÔnvesteerd, waarmee dit de jongste vloot op de markt is."

"Ook gaan we in de loop van 2017 oudere schepen vervangen met nieuwe schepen met een grotere capaciteit voor koelcontainers. Deze schepen worden gebruikt voor de routes tussen Europa, Mexico en het Caribisch Zeegebied. Daardoor krijgen we een groter aantal plekken voor koelcontainers binnen deze routes. Daardoor kunnen we nu nog beter en met meer flexibiliteit de specifieke wensen van onze klanten in deze regio tegemoet komen," aldus Peter Frederiksen, lid van de raad van bestuur van Hamburg SŁd.


Publicatiedatum: 6-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: