Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Topseal verpakking voorkomt losschietende deksels zachtfruit

Voor de productgroep zachtfruit introduceert The Greenery op de Fruit Logistica in Berlijn een nieuwe verpakking met hersluitbare topseal. Door middel van een innovatieve stanstechniek is het mogelijk om de topseal verpakking te openen en weer af te sluiten.  Naast gemak voor consument en retailer, zorgt de verpakking ook voor minder gebruik van plastic en is het dus beter voor het milieu.  
Hoe werkt de hersluitbare topseal?

Door een innovatieve stanstechniek is het nu mogelijk om in iedere verpakking een uitsparing aan te brengen met een meermalig hersluitbaar deel. De perforatie in de seal en in de schaal zorgen voor een optimale luchttoevoer, waardoor de kwaliteit van het product optimaal blijft.
 


Wensen consument 
Een grote ergernis bij consumenten zijn de losschietende deksels van de huidige reguliere zachtfruitverpakkingen. Met name bij het vervoeren in de boodschappentas kan dit nog wel eens mis gaan. De verpakking is ook beter geschikt voor de bezorging van zachtfruit bij online bestellingen, dan gedekselde verpakkingen. Door de nieuwe verpakking van The Greenery is nu dus het mogelijk zachtfruit vanaf heden beter te vervoeren ťn hygiŽnisch te bewaren. De consument kan de verpakking thuis na openen weer goed afgesloten bewaren in de koelkast. Daarnaast is de verpakking makkelijk te stapelen en wordt er bij de productie minder plastic gebruikt.  

Verpakkingsmogelijkheden
De hersluitbare topseal is geschikt voor het gehele assortiment aardbeien en zachtfruit en past, al naar gelang de gekozen punnet met 6, 10 of 12 in een standaard 60x40 omverpakking.   Volledig nieuw pak- en distributiecentrum Zachtfruit Breda

De nieuwe verpakkingslijnen zijn onder gebracht in het nieuwe Zachtfruit DC in Breda dat zeer recentelijk in gebruik is genomen. Op 13.400 m2 worden aardbeien, zachtfruit en asperges met behulp van de modernste verpakkingslijnen, onder de beste condities, snel en efficiŽnt verpakt. Het distributiecentrum voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. 

Verkoop en informatie
De topseal verpakking kan vanaf heden worden toegepast bij diverse zachtfruit soorten.

Voor meer informatie bent u van harte welkom op de stand op de Fruit Logistica in Berlijn, Hall 1.2 Booth B-07.  

Voor meer informatie:
The Greenery
Sjraar Hulsman
T: 0180 656 979
s.hulsman@thegreenery.com 

Publicatiedatum: 6-2-2017

  

Reacties:


Pakstation gezien. Indrukwekkend!
Jan, De Lier - 6-2-2017 19:05:08


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: