Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27-28 maart: VIP 2017

Masterclasses, workshops en inspiratie voor de detaillist

Op 27 en 28 maart is de derde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP)in Expo Houten. Beide dagen zijn gevuld met masterclasses, workshops en interessante inspiratiezones. Aanmelden is niet meer nodig en de entree is gratis.

VIP masterclass
Dit jaar wordt de VIP masterclass door Jürgen Raymann verzorgd. Deze cabaretier, die ook gepassioneerd hobbykok en motivator is, zal in een inspirerende cocktail deze verschillende dimensies in een kookdemostratie verwerken. Tante Es kan het niet nalaten om zich hier zo af en toe mee te bemoeien.

Masterclasses
18:15 – 19:00 uur: Masterclass Jörgen Raymann
20:15 – 21:00 uur: Masterclass Jörgen Raymann

Noviteiten en workshops
Op VIP 2017 treft men diverse inspiratiezones en pleinen aan, zoals een productenplein vol noviteiten en een proefplein met diverse hapjes en producten. Ook zullen enkele deelnemers een workshop geven waar men gratis aan deel kan nemen. Ook is er een speciaal BBQ-terras geïntegreerd in de opzet, met een overloop van binnen en buiten.

Bron: ADN
Publicatiedatum: