Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Plus Astrid en Edwin Holtrop

Voedingscoach adviseert klanten in supermarkt

Tholen - Bij Plus Astrid en Edwin Holtrop is regelmatig een voedingscoach te vinden. "Eens in de twee, drie maanden staat ze in de winkel", vertelt eigenaar Edwin Holtrop. "Klanten reageren daar heel leuk op." Voedingscoach Leonie Noordam benaderde de supermarkteigenaar zelf met het idee. Ze geeft mensen advies, en helpt hen met keuzes te maken. "We delen dan ook een vragenlijst uit. Als klanten die invullen kunnen ze een box met versproducten winnen."

Leonie is meestal op de groenteafdeling te vinden waar ze de Plus-klanten helpt bij het kiezen van de producten, bijvoorbeeld aan mensen die extra ijzer of vitamines willen omdat ze daar tekort aan hebben.

Edwin en zijn vrouw Astrid namen anderhalf jaar geleden de winkel in Bennekom over van de Plus organisatie. Daarvoor exploiteerden ze 16 jaar lang een supermarkt onder de C1000 vlag. "Nadat het C1000 tijdperk door de overname van Jumbo allemaal was afgerond en er contacten waren met de Plus-organisatie begon het supermarkt bloed toch weer te kriebelen", vertelt Edwin.

Daarbij kijken ze goed naar de lokale situatie. "Hete bliksem is een populair gerecht in deze regio. In het seizoen halen we dan speciaal zoete appeltjes bij een lokale teler", vertelt Edwin. "Dat regelt de verantwoordelijke voor de AGF-afdeling. Hij is al 40 jaar werkzaam voor deze winkel en veel ervaring en kennis." Plus heeft een groot assortiment maar het lokale aanbod wordt ook steeds groter. "We doen ook regelmatig zaken met het Verscentrum in Ede waar veel producten uit de directe omgeving te krijgen zijn."


Publicatiedatum: 7-2-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: