Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Duitse Kaufland start afhaalpunten

Begin oktober is Kaufland in Berlijn met een leveringsservice van start gegaan. Nu breidt het bedrijf haar service uit met een afhaalstation in Berlijn. Deze is inmiddels in gebruik genomen en biedt de klanten een extra service bij het bestellen van producten.Wie bijvoorbeeld onderweg is naar zijn werk kan onderweg kort stoppen bij het afhaalstation om zijn boodschappen in te laden. Daardoor wordt boodschappen doen nog tijdbesparender en comfortabeler. Het afhaalstation wordt meerdere keren per dag vers bevoorraad. De consumenten kunnen van maandag tot en met zaterdag tussen 7 en 24 uur in meerdere tijdvensters hun bestelde producten afhalen. Daardoor hebben klanten met de meest uiteenlopende leef- en werkritmes een flexibele mogelijkheid om zichzelf van levensmiddelen en dagelijkse producten te voorzien. Aangezien het afhaalstation een pilotproject betreft worden de afhaaltijden, passend bij de behoeftes van de gebruikers, nog aangepast en geoptimaliseerd.Modern, energie-efficiënt en klantvriendelijk
Het afhaalstation beschikt over 60 vakken in drie temperatuurzones voor diepvriesproducten, gekoelde producten en producten op kamertemperatuur. Met een lengte van negen meter, een hoogte van 2.40 meter en een diepte van één meter is zij de grootste van haar soort in Duitsland. Bovendien beschikt het afhaalstation over de modernste en bijzonder energie-efficiënte koeltechniek. Een groot touchdisplay, een gebruiksvriendelijk menu in Duits, Engels en Frans en een extra grote luifel maken het mogelijk om comfortabel en snel de bestelde boodschappen af te halen. De klanten ontvangen bij de online-bestelling een cijfercode waarmee ze hun vakken kunnen openen. Producten bij het afhaalstation laten leveren is gratis, de minimale bestelwaarde bedraagt 20 euro. Bij de bestelling van alcoholische dranken en sigaretten vindt er een leeftijdsverificatie plaats middels een identiteitsbewijs of rijbewijs.

Verdere afhaalstations staan op de planning
De komst van nog meer afhaalstations in Berlijn staat al gepland. Bovendien wil men uitbreiden naar andere regio's, met als volgende stap allereerst Hamburg.

Publicatiedatum: 6-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: