Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Van bijgerechtje naar volwaardige maaltijd"

Saladebar Sla opent binnenkort vijf nieuwe restaurants

Saladebar Sla opent komende tijd vijf nieuwe restaurants, nadat het in de afgelopen drie jaar al acht vestigingen opende. Wat is hun succesformule? "We willen laten zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn", vertelt mede-oprichter Jop van de Graaf aan RTL Z.



Het bedrijf begon in 2013 in Amsterdam, als antwoord op een probleem waar Van de Graaf en zijn vrouw Nina Piersons tegenaan liepen: een tekort aan gezonde (afhaal)restaurants. "We werden op vakantie geïnspireerd door het boek de Voedselzandloper, maar het had ook een ander voedselboek kunnen zijn. Nadat we een tijd minder brood en meer groenten aten, voelden we ons veel beter", verklaart hij.

Lees hier het volledige artikel op RTL Z.
Publicatiedatum: