Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Wonderful koopt DNE World Fruit

Wonderful Citrus heeft Florida's grootste citrusexporteur DNE World Fruit overgenomen. Daarmee verstevigd het bedrijf haar positie in de grapefruitmarkt.

Wonderful Citrus eigendom van de miljardairs Lynda en Stewart Resnick uit Los Angeles. Het koppel is ook de drijvende kracht achter Pomm Wonderful. Wonderful Citrus vermarkt onder andere mandarijnen onder het Halo-label.De aankoop van DNE World Fruit, DNE International en het vastgoed van World Pack Cold Storage, een divisie van DNE Imports, maken van Wonderful Citrus de grootste importeur van citrus in de VS buiten het seizoen. Ook verdubbeld het bedrijf haar positie in de grapefruitmarkt.

"Met DNE en World Pack als onderdeel van de Wonderful Citrus familie stelt ons beter in staat om de consument jaarrond vers citrus aan te bieden," aldus David Krause, president of Wonderful Citrus. "We zijn trots dat dit ons de grootste grapefruitdistributeur in de VS maakt en maakt van ons de exclusieve vermarkter van DNE's Florida citrus."

"Wonderful Citrus is een gerespecteerd leider in de citrussector," aldus Greg Nelson, president van DNE World Fruit. "De mogelijkheid om onze verkopen te laten groeien en toegang te krijgen tot nieuwe markten was erg aantrekkelijk. We zien er naar uit om met Wonderful op te trekken en onze krachten te bundelen in de wereldwijde citrusmarkt."


Publicatiedatum: 3-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: