Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: sancties Rusland om Krim blijven

Hoewel de Russische president Poetin en de Amerikaanse president Trump in een telefoongesprek aangaven de handelsrelatie te willen verbeteren, betekent dat niet dat er direct een einde zal komen aan alle sancties. De Amerikaanse ambassadeur bij de VN liet weten dat de sancties die ingesteld werden na de annexatie van de Krim van kracht zullen blijven tot Rusland het eiland 'teruggeeft' aan Oekraïne. Het waren deze sancties die de aanleiding vormde voor Rusland om de boycot af te kondigen.

De relatie met Syrië ontwikkelt zich beter. Volgens berichten in Russische media werkt de Syrische regering aan herstel van de handelswegen met Rusland. De landen willen samenwerken in de sectoren energie, irrigatie, landbouw, industrie, transport, olie en handel. Daarvoor is een akkoord getekend. Dankzij die deals moet de handel opbloeien. Dat betekent onder andere een grotere Syrische export van groenten en fruit.

Publicatiedatum: