Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe tracking- en temperatuur-monitorsystemen van Emerson

Emerson levert oplossingen voor de koelketen, die versproducten beschermen, energieverbruik verminderen en helpen om het milieu te besparen. Emerson heeft nu twee nieuwe systemen geïntroduceerd. Het ene systeem is gericht op algemeen gebruik, terwijl het andere systeem specifiek is gericht op nauwkeurige temperatuurcontrole.



De UltraNFC Paksense tags houden tijdens distributie en opslag de tijd en temperatuur bij van versproducten. De tags zijn platte labels, die gebruik van Near Field Communication (NFC) om op korte afstand informatie over temperatuur en tijd door te geven aan software op smartphones en tablets. De informatie van de tags zijn dan direct op het scherm van de smartphone of tablet af te lezen.

UltraNFC-tags gebruiken een temperatuursensor die direct de temperatuur achterhaalt van het oppervlak van het product waar de tag aan is bevestigt. Daardoor kunnen temperatuurschattingen worden gemaakt, die nauwkeuriger zijn dan bij systemen die de temperatuur van de locatie zelf registreren. Het UltraNFC-systeem checkt elke minuut de temperatuur. De tags zijn waterdicht geïsoleerd. Daarbij is elke tag traceerbaar en is het niet nodig om de labels voortdurend opnieuw te in te stellen om ze nauwkeurig te laten funtioneren. De labels worden gefabriceerd in faciliteiten me een ISO-9001-certificaat.



De SmartTraxx GO is een nieuwe oplossing van Emerson voor teelt- en logistieke sector. De SmartTraxx Go zorgt voor dezelfde actuele informatie als bij de originele SmartTraxx en de SmartTraxx portable, maar heeft een meer handzame vorm. 

"Laad je trailer in, schakel de batterijen aan, gooi de GO bij je lading en je bent klaar," aldus uitleg van Emerson zelf. "Als de lading eenmaal bij zijn bestemming is, ben je klaar. Het is een product voor eenmalig gebruik, waarna je de GO bij ons terug kunt brengen voor winkeltegoed. Hierdoor kunnen we de batterijen van de GO recyclen, waarmee we de impact op het milieu kunnen verminderen."

Emerson presenteert de SmartTraxx GO en de UltraNFC Paksense op Fruit Logistica in Hal 8.1, Stand B-26.

Voor meer informatie:
Jan-Willem Schrijver
Emerson Commercial
Tel: +32 3 218 21 60
Mob: +32 471 09 51 38
jan-willem.schrijver@locustraxx.com

Publicatiedatum: