Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Robert Ketelarij nieuwe CEO Greenco

De aandeelhouders van Greenco hebben Robert Ketelarij (49) benoemd tot CEO. Hij volgt Auke Smit op die in december afscheid nam. Ketelarij was tot voor kort CCO bij Greenco, teler en aanbieder van populaire snackgroenten zoals Tommies. Ketelarij werkt sinds 2015 nauw samen met de aandeelhouders en de directie aan waardevolle, duurzame groei van het bedrijf in binnen- en buitenland.Als CEO wil Robert Ketelarij de groeiambities van Greenco waarmaken en de organisatie klaarmaken voor de volgende stap. Een voorbeeld daarvan is de bouw van een innovatief kassencomplex in Someren om aan de toenemende internationale vraag naar snackgroenten uit Nederland te blijven voldoen. Ook wil Ketelarij het merk Tommies versterken als snackgroenten voor elk moment van de dag.

Robert Ketelarij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de foodsector. Zo was hij commercieel directeur bij Oerlemans Foods en bekleedde hij internationale managementfuncties bij Aviko.

De directie van Greenco bestaat uit de volgende personen: Robert Ketelarij (CEO), René Zwinkels (COO) en Ab van Marrewijk (CFO a.i.). Als CEO is Robert Ketelarij ook verantwoordelijk voor commercie.

Voor meer informatie:
Greenco
Middel Broekweg 130
2675 KJ  Honselersdijk
T. +31 174 61 25 20
www.greenco.nl

Publicatiedatum: 3-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: