Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Meer doen met groenten op de menukaart

20 & 21 februari: Masterclass Creatiever Vegetarisch voor chefs

Op 20 februari en 21 februari organiseren Heerkens Groente en Fruit en Strijbosch Grootkeukentechniek een Masterclass voor chefs en restaurateurs. De genodigde chefs worden uitgedaagd en geïnspireerd om meer te doen met groenten op de menukaart. Daarmee wordt ingespeeld op de toenemende behoefte aan vegetarisch en meer groente en fruit op het bord. De Masterclass wordt verzorgd door Takis Panagakis uit Den Haag. Takis is één van de opkomende chefs en reeds uitgeroepen tot VariatieChef van het jaar vanwege zijn verrassende gebruik van groenten in gerechten. Cressen ontwikkelaar Koppert Cress zal aan de hand van een proeverij laten zien welke smaken met cressen gecreëerd kunnen worden. Ook zullen apparatenbouwer Alto-Shaam en The Basterd barbecue laten zien hoe nieuwe technieken kunnen helpen om de kwaliteit in de keuken te verbeteren.

Het initiatief van deze Masterclass Creatiever Vegetarisch komt uit de koker van Heerkens Groente en Fruit en Strijbosch Grootkeukentechniek. Heerkens Groente en Fruit is een groothandel in groenten en fruit met een groot aantal horecaklanten in de regio Noord-Brabant. Strijbosch Grootkeukentechniek heeft vooral ervaring als toeleverancier naar instellingen en richt zich sinds enkele jaren op restaurants.  

De Masterclass Creatiever Vegetarisch vind plaats op maandag 20 februari en dinsdag 21 februari en start om 16.00 uur. De Masterclass wordt georganiseerd in het eigen restaurant van Strijbosch aan de Heescheweg 29 te Nistelrode.

Voor meer informatie:
Heerkens Groenten en Fruit
Elke van Benthum
elke@heerkensagf.nl
0412 – 611383

Strijbosch BV
Renske Timmers
renske@strijbosch.nl
0412 – 611001

Publicatiedatum: 3-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: