Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Crimson Snow atleet nieuwe wereldkampioen para-alpineskiën

Giacomo Bertagnolli, 18 jaar oud en slechtziend, neemt deel aan skiwedstrijden samen met zijn jeugdvriend en gids Fabrizio Casal. Na de overwinning op de overall World Cup wonnen de twee vrienden uit Trentino een hele reeks medailles tijdens de Wereldkampioenschappen in de Italiaanse stad Tarvisio. 



Jürgen en Thomas Braun van Crimson Snow appelen waren de jongens met de hele Italiaanse federatie FISIP aan het aanmoedigen. Crimson Snow is een officiële partner van FISIP. De twee skiërs wijdden hun overwinning toe aan de slachtoffers van de aardbeving: "We hopen dat onze overwinning, wat een droom is voor elke slechtziende jongen, hen kracht geeft om verder te gaan," zegt Casal in een interview. 


De finale van de World Cup vindt plaats in Zuid-Korea en Japan. Jack en Fabry maken ook dit jaar weer een grote kans om overwinningen te behalen.



Crimson Snow is van plan om tijdens Fruit Logistica 2017 een internationale vergadering te houden. De vergadering zal gaan over maatschappelijke sponsoring, nieuwe ideeën voor #HAPPYgrowers, promotie en communicatie. De stand van Crimson Snow appelen zal zich bevinden in hal 4.2 bij KIKU Variety Management.

Voor meer informatie:
Crimson Snow Branding
Tel: +39 0471 660 640
info@crimsonsnow-apple.com
crimsonsnow-apple.com

Publicatiedatum: