Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Agrico toont groei in rassen op Fruit Logistica in Berlijn

Agrico laat zich tijdens de Fruit Logistica zien met het thema 'Growth'. Daarmee wil zij laten zien dat Agrico staat voor een goede oogst en een zeker resultaat voor telers, afnemers, verpakkers, retailers en consumenten. Door te investeren in rasontwikkeling heeft Agrico een breed en volwassen rassenpakket ontwikkeld. Agrico heeft voor ieder klimaat een ras te bieden, die zich bewezen hebben na een meerjarige beproeving en brede introductie en afname in diverse landen. Agrico kan iedere afnemer voorzien van het juiste ras.

Twee voorbeelden zijn Arizona en Ranomi, welke in de schijnwerpers komen te staan in Berlijn. Arizona is een sterke consumptieaardappel met zeer goede opbrengsten en geschikt voor een brede markt vanwege haar groeikracht onder verschillende klimaten. Het ras Ranomi heeft met Duitsland en andere Oost-Europese landen een bestemming dichter bij huis. De geelschillige tafelaardappel is daar geliefd vanwege haar consumptiekwaliteiten en verwerkingsmogelijkheden in bijvoorbeeld salades.  
Agrico agenten en afnemers van haar rassen ook teeltadviezen en ondersteuning op maat aan om het maximale resultaat uit de rassen te halen.
 

Publicatiedatum: 8-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*