Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Roveg, Direct Fruit Services en Nicolaï Fruit kiezen QC One

Drie vooraanstaande spelers in de AGF-branche zijn afgelopen maand gestart met keursoftware QC One. Het Nederlandse Roveg en Direct Fruit Services en Nicolaï Fruit uit Sint-Truiden (B). Voor alle drie de ondernemingen is snelheid en
gebruiksvriendelijkheid doorslaggevend geweest bij de keuze. QC One ondersteunt de keurmeesters met tablets die voorzien zijn van de speciale keurapp. Om
de kwaliteitsrapporten volledig af te stemmen op de behoefte van de gebruiker, is het systeem flexibel instelbaar. Het zorgt voor een uniforme opslag van kwaliteitsinformatie, transparantie in de gehele keten en tijdsbesparing tijdens en na kwaliteitsinspecties.

Roveg
Richard Kramer, kwaliteitsmanager bij Roveg uit Waddinxveen geeft aan: "Voorheen werkten wij met laptops en andere keursoftware. We zijn nu veel flexibeler en alles is in QC One ingesteld. Ook de koppeling met ons WMS bespaart een hoop tijd. Binnenkort starten we ook met de uitgaande controles."

Direct Fruit Services
De appels en peren specialist uit Houten - Direct Fruit Services – werkt sinds enkele weken naar volle tevredenheid met QC One. Niels Krijnen, after sales manager bij DFS: "We gebruiken het keursysteem op alle punten in onze keten en bij alle pakstations. Zowel binnenkomst, verpakken, uitgaand als shelflife, wordt met de iPads geregistreerd. Volledig volgens de specificaties van onze retailers en klanten door heel Europa."

Nicolaï Fruit
Het Belgische Nicolaï Fruit uit Sint-Truiden was op zoek naar een geschikt keursysteem voor met name de binnenkomende goederen. Johan de Gendt, CEO bij Nicolaï legt uit: "We hebben een gedegen vooronderzoek gedaan naar de verschillende partijen in de markt. Daarnaast kregen we van verschillende AGF-relaties zeer positieve recensies over QC One. En dat heeft geresulteerd in een prettige samenwerking tussen de Nederlanders en de Belgen."Thijs van Alebeek, co-founder van QC One is zeer tevreden over de groei van de laatste maanden. "Je ziet nu dat veel gebruikers elkaar onderling ook voorzien van keurrapporten. Die synergie zorgt voor een nog snellere overdracht van cruciale kwaliteits- en managementinformatie. Zeer binnenkort komen we met nieuwe tool, waarmee we het platform verder uitbreiden en data nog sneller beschikbaar is."

QC One ondersteunt AGF keurprocessen met een tablet die voorzien is van een speciale keurapplicatie. De app is zo ontwikkeld dat het de keurmeester ondersteunt in zijn dagelijkse werkzaamheden en is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Turks. QC One draagt zorg voor een snelle en geautomatiseerde distributie van de keurrapporten in de keten. Hierdoor beschikken alle betrokken partijen over de juiste managementinformatie. De exacte informatiebehoefte kan per gebruiker worden ingesteld.

Voor meer informatie:
Roveg
Dhr. R. Kramer
+31 (0)180 – 635 700
richard_kramer@roveg.nl

Direct Fruit Services
Dhr. N. Krijnen
+31 (0)6 53 54 69 40
nkrijnen@directfruitservices.nl

Nicolaï Fruit
Dhr. J. de Gendt
+32 11 69 55 55
johan.degendt@nicolaifruit.be

QC One
Dhr. T. van Alebeek
+31 (0)6 – 109 609 52
t.van.alebeek@QCone.com
www.QCone.com

Publicatiedatum: 1-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: