Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jaguacy Brazil hoopt nieuwe markten te betreden

Export Braziliaanse avocado's begint in maart

Avocadoproducent Jaguacy Brazil, één van de grootste producenten en exporteurs van Hass avocado's in Brazilië, zal vanaf maart 2017 zijn fruit gaan exporteren.
 


Door de samenwerking met Jaguacy Holland hoopt het bedrijf de contacten met zijn klanten te versterken. "Het is onze bedoeling om de bestaande banden met onze klanten en zakenpartners te verstevigen. Deze klanten kunnen grotere volumes verwachten," vertelt Lígia Falanghe Carvalho, directeur marketing bij Jaguacy Brazil.

"Een ander belangrijk aandachtspunt is de herkomst van ons fruit, dat de aanduiding 'Product of Brazil' zal krijgen. Deze aanduiding biedt de consument de keuze voor een product met een onderscheidende smaak en kwaliteit, dat op een sociaal verantwoordelijke manier is geteeld," voegt Lígia er aan toe. Lígia vertelt dat Jaguacy's aandacht voor sociale verantwoordelijkheid tot uitdrukking komt in het gehele productieproces en niet alleen in certificaten en keurmerken. "Sociale verantwoordelijkheid vormt een onderdeel van onze doelstelling om een duurzaam productieproces te garanderen."

Om zijn activiteiten op de internationale markt te versterken is Jaguacy de samenwerking aangegaan met Abrafrutas (Brazilian Association of Fruit and By-product Producers) en Apex. Hiermee hoopt het bedrijf activiteiten te ontwikkelen die zullen bijdragen aan het uitbreiden van de export naar nieuwe markten.

Ron Jongejan
Jaguacy Holland
Tel: 0174-820265

Publicatiedatum: 1-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: