Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jan van de Ven biedt importeurs en exporteurs op BraziliŽ juridische diensten aan

Ervaren advocaten, die werken in de internationale AGF-sector, hebben aangekondigd een nieuwe gezamenlijke onderneming op te richten tussen Nederland en BraziliŽ, gericht op het verstrekken van juridische diensten aan Braziliaanse en Nederlandse exporteurs, importeurs en investeerders in de AGF-sector. Het is de eerste samenwerking in z'n soort. De advocaten zullen exporteurs, importeurs en investeerders advies en ondersteuning bieden, bij het verminderen van kredietrisico's, bij schadeafhandelingen en schuldincasso's en bij gezamenlijke ondernemingen en bedrijfsovernames.

De in Amsterdam gevestigde advocaat Jan van de Ven, die meer dan tien jaar ervaring heeft in het samenwerken met fruitexporteurs over heel Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika, en die nu aan het hoofd staat van ABLD.co (een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in de AGF-sector) heeft een overeenkomst aangekondigd met Alberto Rodrigues, een advocaat met een achtergrond de fruitexport, uit het noordoosten van BraziliŽ. 

Van de Ven: "We hebben toestemming gevraagd (en gekregen) van de Bar Association, waardoor we samen geÔntegreerde juridische diensten kunnen verstrekken aan Europese en Braziliaanse exporteurs, importeurs en investeerders. Dit zal de eerste gezamenlijke onderneming zijn tussen advocaten in BraziliŽ en Nederland, die beiden beschikken over ruime ervaring in de AGF-sector. In een sector met een grote waarde en een vaak kleine marge zoals de AGF-export, ontstaan zo nu en dan problemen tussen exporteur en importeur, en die moeten worden opgelost. Als ervaren advocaten hebben we de juiste positie om de belangen van onze klanten te behartigen, zowel in Europa als BraziliŽ."

Rodrigues: "Het noordoosten van BraziliŽ biedt interessante mogelijkheden voor investeringen in de landbouw en voedselproductie. Dankzij het belastingverdrag tussen Nederland en BraziliŽ en een bilateraal verdrag dat investeringsbescherming biedt, is Nederland een aantrekkelijke plek voor het kanaliseren van zulke investeringen. Onze gezamenlijke onderneming zal internationale investeerders - die willen profiteren van de investeringen in de landbouw en voedselproductie in Noordoost-BraziliŽ - helpen."

Voor meer informatie:
ABLD.co
fruitlawyers.co

Publicatiedatum: 27-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: