Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Hosting, uitwijk en back up:

Wat gebeurt er met uw data bij een calamiteit?

RPO is niet alleen partner in software oplossingen. Met RPO Hosting hoeft u geen dure server aan te schaffen en zijn uw data en applicaties altijd goed en snel beschikbaar, zelfs bij een calamiteit. Uw data plaatsen wij op onze systemen. In geval van nood zorgen wij ervoor dat uw werknemers gewoon kunnen doorwerken. Want een IT-systeem moet niet stilstaan, maar u juist helpen om door te gaan.

RPO adviseert een hostingdienst waarbij een soort driehoeksrelatie ontstaat tussen de klant, datacenter 1 en datacenter 2. In principe werkt de klant op server 1. Als er geen verbinding met die server mogelijk is, kan de klant via datacenter 2 bij de data in datacenter 1. Valt datacenter 1 uit, dan neemt datacenter 2 alles over. Er is zogezegd een driehoeksverhouding tussen de klant en de datacenters.

Zekerheid geeft vertrouwen
RPO biedt een volledige uitwijkfaciliteit aan. Onze datacenters zijn gevestigd in Nederland, u profiteert van de betrouwbaarheid, professionaliteit en zekerheid van de Nederlandse datacenters en uw data en gegevens blijven in Nederland en vallen onder de Nederlandse wetgeving.

Mulder Onions kiest voor RPO Hosting
Al 25 jaar werken Mulder Onions en RPO samen. De samenwerking startte in 1992, toen koos Mulder voor de software totaaloplossing Freshng. De overige ICT werkzaamheden werden door The Greenery uitgevoerd, het moederbedrijf van Mulder. Vorig jaar juli bereikten The Greenery en Mulder Onions BV een akkoord over een management buy-out van het uienbedrijf. Dit betekende ook dat de ICT opnieuw ingericht moest worden. De bedrijfsgegevens dienden overgezet te worden, alle mail, contactgegevens, spreadsheets en andere bestanden moesten verhuizen tussen de servers.

Door middel van een ontvlechting heeft RPO alle data en gegevens van Mulder uit het Greenery platform gehaald en verhuisd naar het RPO hostingplatform. De data en gegevens zijn goed beveiligd, er vindt een replicatie plaats naar een tweede datacenter en de performance van het IT-systeem is aanzienlijk verbeterd.

Kennis maken?
Wij vertellen u graag meer over RPO Hosting bij onze informatiemiddag Freshng Online. Op dinsdag 31 januari aanstaande in het Dataplace in Alblasserdam. Freshng Online is onze nieuwe dienst waarbij de AGF software in abonnementsvorm wordt  afgenomen.

Voor meer informatie
RPO ICT Solutions
Rick Rebergen / Paul van der Es / Werner Kastelein
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl

www.rpo.nl/oplossingen/speciaal-voor-kleinere-agf-bedrijven
www.rpo.nl/nieuws-actualiteiten/referenties/mulder-onions

Publicatiedatum: 26-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: