Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Publity krijgt Gro▀markt Leipzig volledig verhuurd

Het asset management van publity heeft bij de Gro▀markt Leipzig opnieuw een groot verhuursucces behaald. Er konden nieuwe huurcontracten voor meer dan 2.500 m▓ worden afgesloten en huurcontracten voor een oppervlakte van circa 1.000 m▓ konden worden verlengd. Daarmee is de versmarkt in Leipzig met een totaal oppervlak van 17.500 m▓ en in totaal 81 marktkramen volledig verhuurd. 
 
Eind 2013 heeft publity het asset management van de Gro▀markt Leipzig overgenomen. Nu kon zij met de volledige verhuur opnieuw haar succesvolle 'manage-to-core'-strategie bewijzen.


 
De markthal inclusief bijgebouwen van de Gro▀markt Leipzig kwamen in 2014 in handen van publity. De markt werd in 1995 op een meer dan 68.000 m▓ groot areaal opgericht en is het belangrijkste vers- en logistiekcentrum in de regio. Vanaf de standplaats bij de luchthaven Leipzig/ Halle wordt de gehele regio met verse groenten en vers fruit beleverd.
 
"Passend bij onze manage-to-core aanpak konden we de versmarkt in Leipzig niet alleen volledig verhuurd krijgen, maar konden we eveneens de gemiddelde resterende looptijd van de huurcontracten verhogen. We hebben daarmee ook een waardestijging van het gebouw bereikt", aldus Thomas Olek, bestuursvoorzitter van publity.

Publicatiedatum: 26-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: