Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
27 januari: Zeeuwse Fruitteeltdag

De Zeelandhallen in Goes vormen vrijdag 27 januari het decor van de Zeeuwse Fruitteeltdag. Van 13.00 tot 22.00 uur staan de deuren open en tonen circa 80 standhouders hun producten en noviteiten. De dag wordt georganiseerd door NFO-Kring Zeeland Noord-Brabant. Adama Brevis sponsort de dag.Dit jaar zijn er weer een aantal nieuwkomers op de Zeeuwse Fruitteeltdag. Een daarvan is fruitveiling.nl: een AGF-marktplaats waar vraag en aanbod elkaar gemakkelijk vinden. Oprichters van fruitveiling.nl zijn fruittelers Vermeulen uit Dronten en handelaar Van den Berg uit Renkum. Ook nieuw op de Zeeuwse Fruitteeltdag zijn de biologische telerscoöperatie Nautilus Organic, Schoeller Allibert, Roma Isolatiesystemen en vele andere. Daarnaast zijn er ook veel 'oude' bekenden aanwezig: gebr. Weststrate, Burg, Meeuwse Groep, AB Werkt, Scaldis, Veerhoek Koel- & Electrotechniek en Rabobank Goes.

Voorafgaand aan de beurs vindt het minisymposium Zwartvruchtrot plaats. Hier presenteren Matty Polfliet (Fruitconsult) en Ferdy Tolhoek (CAF) de inzichten van het veldonderzoek zwartvruchtrot. Dit onderzoek is uitgevoerd door Fruitconsult, CAF en van Wesemael. Het minisymposium begint om 11.30 uur (inloop van 11.00 uur). De locatie is bioscoop DaVinci (naast de Zeelandhallen). NFO-Kring Zeeland Noord-Brabant en NFO-Productgroep appel en peer organiseerden het minisymposium.

Vorig jaar vierde Kees Zwanenburg het 30-jarig jubileum van zijn bedrijf. Op de Fruitteeltvakbeurs in Houten kondigde hij een verloting aan. De prijsuitreiking hiervan vindt plaats tijdens de Zeeuwse Fruitteeltdag, om 16.00 uur op het terras bij het bedrijfsrestaurant.

Locatie: Zeelandhallen, Da Vinciplein 1, 4462 GX, Goes.

Toegang en parkeren zijn gratis.

Voor meer informatie: www.defruitteeltvakbeurs.nl

Publicatiedatum: 26-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: