Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: de online temperatuurlogger

Deze betaalbare, innovatieve dataloggers van Europese makelij bieden AGF-exporteurs realtime informatie over temperatuurgegevens en zullen door Switrace gepresenteerd worden tijdens de Fruit Logistica vakbeurs.

Het AGF-vervoer van teler naar retailer waarbij de kwaliteit optimaal behouden blijft, is een belangrijke factor voor exporteurs. Dataloggers zijn vaak duur en ingewikkeld in gebruik. Toegang tot het internet is vaak een vereiste om de temperatuurgegevens in te kunnen zien. De serie I-PLUG dataloggers van Switrace biedt gebruikers onmiddellijke toegang tot gegevens tegen een betaalbare prijs. Patrick Poulet van Switrace legt uit dat de nieuwe I-PLUG serie voorzien is van een LCD-scherm die de omgevingstemperatuur met één druk op de knop weergeeft door middel van een externe digitale sensor. "Doordat gebruikers onmiddellijk inzicht krijgen in de gegevens kunnen zij snel ingrijpen bij temperatuursveranderingen die nadelig zijn voor de producten die vervoerd worden."

Temperatuurtracking
Het apparaat is uitgerust met Dataflow, een online applicatie van Switrace voor volgapparaten en temperaturen. Gebruikers kunnen inloggen via een persoonlijk account, waar zij de loggers af kunnen lezen en programmeren, waarna de gegevens op een beveiligd platform opgeslagen worden. "Zodra men een heleboel dataloggers op het platform heeft ingevoerd, dan kunnen gegevens met betrekking tot temperatuur, herkomst en bestemmingen geanalyseerd worden, waarbij gefilterd kan worden op fruitsoort, transportmiddel, etc. Het is dus een zeer nauwkeurig systeem."

Switrace presenteert de nieuwe I-PLUG serie tijdens Fruit Logistica, Hal 21, stand A-07.

Voor meer informatie:
Steven Maxwell
Switrace
Tel: +44 7796 948491
steven@freshposition.com
www.freshposition.com

Publicatiedatum: