Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Moderniseringsslag zet door

Spar wil dit jaar 50 winkels verbouwen

In 2017 zet SPAR haar moderniseringsslag in haar winkels door. Dit jaar wil SPAR in totaal 50 winkels verbouwen.

SPAR City Amsterdam vernieuwd
Na een grondige verbouwing heropent SPAR City in de Nieuwe Kerkstraat 65 in Amsterdam haar deuren. De vernieuwde winkel opent op donderdag 26 januari. De winkel, van jonge ondernemer Barry van Kempen en zijn broer Ronnie, heeft dan een nieuwe uitstraling gekregen, waar gemak voor de passerende klant voorop staat. Op dit moment heeft SPAR in Nederland al 30 City winkels. In Amsterdam staat de teller op 6. Voor 2017 verwacht SPAR minimaal 20 City winkels toe te voegen.

Attent wordt SPAR Hindeloopen
Op donderdag 26 januari opent SPAR Sikkes in Hindeloopen haar deuren. De Attent-winkel aan De Tuinen 31 sloot onlangs haar deuren voor een verbouwing en is gemoderniseerd naar een SPAR 3.0-winkel. Er is hard gewerkt en het resultaat mag gezien worden.

SPAR Leuth
Ook SPAR Leuth van ondernemer Johan Looijschelder onderging een metamorfose. Het is, net als SPAR Hindeloopen, een frisse moderne buurtwinkel geworden met een ruim assortiment, een prachtige brood afdeling en PostNL service. Vanaf 2 februari zijn klanten weer van harte welkom in de gemoderniseerde buurtwinkel aan het Kerkplein 9.

Bron: Spar


Publicatiedatum: