Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bjorn Elijzen nieuwe verkoper Wezenberg Trailers

Onlangs trad Bjorn Elijzen (37) als verkoper bij Wezenberg Trailers in dienst. Bjorn heeft 10 jaar gewerkt als verkoper van Mercedes personenwagens en daarna heeft hij 6 jaar Daf trucks verkocht. Bjorn: "De keuze voor Wezenberg was simpel. De mentaliteit die heerst binnen Wezenberg spreekt mij aan. Ik krijg de kans mijzelf te ontwikkelen binnen een gezond familiebedrijf met een enorm 'handels DNA' en korte lijnen."Bjorn Elijzen is in dienst getreden bij Wezenberg Trailers

Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden is gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers en aanhangwagens. Er zijn gebruikte koelopleggers en schuifzeilopleggers op voorraad en staan met uitgebreide voertuigspecificaties en foto's op de website.
Wezenberg Trailers verkoopt voornamelijk opleggers van het merk Krone en past deze klantspecifiek aan met een laadklep, keuze uit diverse koelmotoren, liftassen, verlichting en centrale smering.
Wezenberg Trailers is de enige leverancier van een Krone koeloplegger met een polyester buitenkant en een stalen binnenkant. De polyester buitenkant maakt dat het product minder gevoelig is voor temperatuurinvloeden van buitenaf. De stalen binnenwand zorgt ervoor dat de temperatuur snel op het gewenste niveau is. De combinatie van deze twee materialen resulteert in brandstofbesparing en vermindering van CO2 uitstoot. Bijkomend voordeel is dat polyester makkelijker en goedkoop te repareren is.

Voor meer informatie:
 
Wezenberg Trailers
www.wezenbergtrailers.nl
sales@wezenberg.nl
T: 06-55195400

Publicatiedatum: 24-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: