Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fotoreportage: AGF'ers op Bio-beurs 2017

Tholen – Voor bedrijven die actief zijn in de biologische sector is de Bio-beurs dé plek bij uitstek om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen. De laatste editie, die plaatsvond op 18 en 19 januari, kon op veel bekijks rekenen met om en nabij 10.000 bezoekers, meldt organisator Bionext. Onder de exposanten waren tal van AGF'ers. Wij maakten daarvan een fotoreportage.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


V.l.n.r. met de klok mee: Patricia Boemaars van BioFreshi; Edwin From, Geert Peek, Perry Leemans, Bianca Boons, Olaf Bogers, Yvonne Wynsma, Robbert Blok, Jan Groen en Gerard de Pee van Green Organics; Ton Theunissen, Jonas Bertels en Maya Ramsoendor van Zespri International (Europe); Joris van Geest en Siem van der Valk van BioWorld.

"We mogen spreken van een goede sfeer en een enorm divers aanbod aan bezoekers en standhouders. De Bio-beurs is inmiddels een begrip en dat was terug te zien op het Foodplein, de workshops en elders op de beursvloer", sprak Leonie van der Velden van Bionext tijdens de tweede beursdag uit. Om te voorkomen dat exposanten tijdens de volgende editie op de wachtlijst terechtkomen, wil de organisatie de capaciteit in de komende jaren fors uitbreiden.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Ook Ellen Oomen van Bionext was tevreden. "Met 100 stands meer dan vorig jaar, mogen we terugkijken op een geslaagde Bio-beurs. Geen onvertogen woord. Het publiek was zeer divers. Opvallend was dat er meer jongeren op de beurs afkwamen". De bezoekersaantallen worden momenteel in kaart gebracht. De organisatie treedt daarover later naar buiten.

Publicatiedatum: 23-1-2017
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: