Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Mismatch woord en beeld: ijsbergsla of rode wijn op straat?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden is een bekende uitdrukking. Dat het ook verkeerd kan gaan blijkt uit een recent gepubliceerd artikel in Spaanse media. Op de foto wordt ijsbergsla uit een vrachtwagen gegooid. Boven in het beeld vliegt nog een doos door de lucht. Op Facebook werd het bericht al snel een hit, maar wie de link volgt komt uit bij een artikel dat nauwelijks over groenten en fruit gaat, laat staan over ijsbergsla.


bron: Facebook

Vrachtwagens met Spaanse wijn werden volgens het artikel vorige week aangevallen op de grens met Frankrijk. Er wordt melding gemaakt van een vrachtwagenchauffeur die door leden van een Frans actiecomitť CAV benaderd werd. De lading van 25.400 liter rode wijn werd vernietigd. De chauffeur diende een klacht in bij de Franse autoriteiten en ook de Spaanse regering trok aan de bel. Het zou niet de eerste keer zijn dat er vrachtwagens met wijn werden aangevallen.

De enige link in het artikel met groenten en fruit bestaat uit een waarschuwing van de Spaanse autoriteiten. Aangezien de aanvallen vroeg in het exportseizoen vallen, bestaat de vrees dat de Franse woede zich ook tegen AGF zal richten. In het verleden zijn Spaanse vrachtwagens met groenten en fruit wel aangevallen, maar op dit moment is daar nog geen sprake van.

Lees hier het Spaanse artikel


Publicatiedatum: 23-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: