Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Barsch introduceert flow wrap-verpakkers

Het Duitse Barsch levert machines voor het verpakken van AGF. Dit jaar presenteert Barsch zijn nieuwe flow-wrap machine voor groenten en fruit. Flow-wraps kunnen worden toegepast bij allerlei producten. Daarmee is dit een veelzijdige oplossing voor de klanten van Barsch in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Benelux.

Flow wrapping is een horizontaal proces waarin producten van allerlei vormen worden omhuld met een doorzichtige film van polypropyleen. Hierdoor ontstaat een flexibele verpakking met een non-lap afsluiting aan de onderkant en geplooide afsluitingen aan de uiteindes.De verpakkingen zijn beschikbaar in de maten BS en MS. "We kunnen de machines naar de wensen van de klant installeren. We focussen ons daarbij op een machine die verschillende opties biedt. Onze horizontale buiszak-verpakkingsmachines zijn gebaseerd op een enkel modulair systeem. Daardoor kunnen we machines leveren die aan het product en het budget voor de klant kunnen worden aangepast," zegt Nadine Barsch. De flowpack-machines zijn ook zo ontworpen dat afval direct op de grond valt. De machines hebben een open behuizing, waardoor ze makkelijk kunnen worden gereinigd."We zijn momenteel aan het werk met een oplossing voor het verpakken van appelen zonder dat gebruik te hoeven maken van kartonnen trays. Appelen worden normaal verpakt in zakken, maar er heerst nu een nieuwe trend waarin losse appelen per 4 of 6 worden verpakt.

Prins Verpakkingstechniek is agent voor Barsch in de Benelux. Bezoek de stand van Barsch op de Fruit Logistica Hal 3.1 A-07.

Voor meer informatie:  
Nadine Barsch
Barsch
Tel: +49 (0) 6408 96947-12
Email: nb@barsch.co
www.barsch.co

Publicatiedatum: 25-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: