Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Aardappelspiraal in het middelpunt

De Idaho Potato Commission houdt in februari zijn jaarlijkse promotiecampagne onder de naam Potato Lover's Month. In 2017 staat deze campagne in het teken van aardappelspiraal. Spiraliseren is een manier om aardappelen te bereiden, die de aardappel een geheel nieuw uiterlijk geven. De aardappel krijgt hierdoor een soort noedelachtige vorm, die zich goed leent voor voorgerechten en salades.
 


Amanda Cohen is de uitbater van het innovatieve restaurant Dirt Candy in New York. Ze heeft een aantal vernieuwende vegetarische gerecht ontwikkeld. Met behulp van dunne Russet-aardappelen en Yukon Gold-aardappelen creŽerde ze de Spiral Idaho-aardappelsalade. De aardappelen zijn licht gesauteerd voor een knapperige structuur.

Een andere toepassing is te zien bij het restaurant Campono in Washington. Eigenaar Tracy O'Grady gebruikt gespiraliseerde aardappelen als omhulsel voor haar aardappelkaaskroketten. 

De Idaho Potao Commission heeft tijdens Potato Lover's Month een aantal recepten van chefkoks en foodbloggers gepubliceerd, die gebruik maken van gespiraliseerde aardappelen. De recepten zijn te vinden op idahopotato.com/2017PLM.  

Contact: 
Ann Segerstrom
Tel: 415-922-6033

Publicatiedatum: 23-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: