Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: Freshng nu ook als abonnement verkrijgbaar

Met Freshng Online maandelijks betalen voor AGF software

Freshng Online is bijzonder geschikt voor bedrijven met 1-5 software gebruikers. Vanaf heden is het mogelijk om deze RPO's software totaaloplossing voor de AGF-branche als abonnement af te nemen. Het is een complete oplossing waarbij geen server nodig is maar een vast bedrag per maand voor zowel de hard- als software. Dat maakt Freshng Online modern, compleet en goed betaalbaar.

RPO merkte de afgelopen periode een toenemende vraag vanuit kleinere ondernemers die wilden gaan werken met een software totaaloplossing. Uiteraard is Freshng voor hen geschikt, maar om diverse redenen, werd vaak toch uitgeweken naar een standaard boekhoudpakket of andere minder efficiënte oplossingen. Met Freshng Online profiteren deze ondernemers van de complete, bewezen en betrouwbare oplossing. Data zijn goed beveiligd in een datacenter waarbij de IT-omgeving altijd beschikbaar is.
Uniek aan Freshng is dat de commerciële en financiële administratie geïntegreerd zijn. Geen dubbele invoer, alle processen inzichtelijk én voorzien van branche specifieke functionaliteiten, wat tijd en geld bespaart.

Freshng Online informatiemiddag

Op dinsdag 31 januari aanstaande is het mogelijk om kennis te maken met Freshng Online. Aanmelden kan door hier te klikken. Inschrijven kan tot uiterlijk 24 januari aanstaande.
 
Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Rick Rebergen, Werner Kastelein en/of Paul van der Es
T: 078-681 86 88 
sales@rpo.n
www.rpo.nl

Publicatiedatum: