Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Raymond Croese van Jumbo Hans Kok Colmschate:

"Wintergroenten lopen goed en alternatieven zoeken voor schaarste"

Tholen - Net als bij veel andere supermarkten werkt ook bij Jumbo Hans Kok Colmschate nabij Deventer de schaarste op de groentenmarkt door zij het bij bepaalde producten. Een actie met ijsbergsla of spinazie zit er bij hen voorlopig niet in. "Sinds deze week krijgen we daarvan niet alles geleverd wat we bestellen", vertelt AGF-medewerker Raymond Croese. "Alles wordt vanuit Jumbo over de verschillende vestigingen verdeeld." Medewerkers helpen de klanten die voor een leeg schap staan zo goed mogelijk aan een alternatief. Raymond: "We hebben nog diverse andere soorten sla en spinazie, terwijl er ook nog diepvriesspinazie is."


IJsbergsla is lastig te krijgen maar spruiten worden aangeprezen door Raymond Croese op de facebookpagina van Jumbo Hans Kok Colmschate


Spruitjes waren afgelopen week favoriet en deze week blijven ze ook goed verkopen. "Eigenlijk lopen alle wintergroenten momenteel goed. De boerenkool en de combinatieaanbieding aardappelen, peen en uien voor hutspot gaan momenteel hard", aldus Raymond. Social media is een belangrijke marketingtool voor Jumbo. Via facebook informeren ze minimaal een keer per week de ruim 4000 volgers over ingezette acties. Afgelopen week waren dat de spruiten.

Jumbo Hans Kok Colmschate bestelt dagelijks de AGF-producten bij het hoofdkantoor. Ze passen actieruimte aan op wat de moederorganisatie aangeeft en bestellen dan hun eigen hoeveelheden. Wanneer er geen geplande acties zijn, vullen ze de schapruimte naar eigen inzicht in. De mogelijkheid om als vestiging lokaal of bij een handelaar in te kopen, is er maar bij Jumbo Hans Kok maken ze daar weinig gebruik van. "Via Jumbo is het makkelijker", besluit Raymond.

Voor meer informatie
Jumbo Hans Kok Colmschate
Flora 2
Colmschate, Overijssel
T: 0570 519 340

Publicatiedatum: