Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Guatemala bereidt zich voor op mangoseizoen

Guatemala, dat over acht weken de eerste volumes mango hoopt te exporteren, zal zich richten op de Noord-Amerikaanse en Europese markt. Mauro Suazo, directeur van Suazo Agro International, heeft gesproken met de belangrijkste producenten in Zacapa, Estanzuelas,, Rio Hondo en andere productieregio's.



De ontmoetingen waren bedoeld om de logistiek voor het aankomende seizoen voor te bereiden en de handelsafspraken met de internationale markt te voltooien. "De productie ziet er goed uit en de vruchtzetting is uitstekend. Vanwege de gunstige weersomstandigheden zal de kleuring van het fruit optimaal zijn," vertelt Suazo.



Guatemala zal van week 13 tot week 20 Tommy Atkins mango's en een klein volume Ataulfo mango's exporteren. "Dit is net voordat de grote aanvoer vanuit Mexico op gang komt. Het verschil is dat onze producenten en exporteurs kwaliteit voorop stellen en dat is de sleutel naar succes," legt exportmanager Byron Trigueros van Cyafsa uit. "We rekenen op een goed seizoen. Voor de consumenten zal dit zeker zo zijn aangezien de kwaliteit en smaak van onze mango's uitstekend is," aldus Suazo.


Voor meer informatie:
Mauro Suazo
Suazo Agro International, LLC
T: +954 773 3491
E: suazoagro@aol.com
Publicatiedatum: