Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2017: het jaar van de bloemkool

Trendwatchers zijn er unaniem over: 2017 wordt het jaar van bloemkool. Het betekent een glansrijke comeback voor een oude bekende. Na de voedseltrends van de boerenkoolchips en quinoa moet nu bloemkool het gaan maken. Nu worden de roomwitte roosjes toch vooral geassocieerd met kaassaus.

Tweesterrenchef Dick van Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve denkt buiten de gebaande paden en legt in een interview met NPO Radio 1 uit wat je er nog meer mee kan.

Klik hier voor het radiofragment.

Bron: NPO1
Publicatiedatum: