Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Filipijnen willen Iraanse appelen importeren

De overheid in de Filipijnen overweegt om de import van Iraanse appelen toe te staan. Tijdens een vergadering tussen de Ambassadeur van de Filipijnen (Mohammad Tanhaei) en de Minister van Landbouw (Emmanuel F. Pinol) werd gediscussieerd over het voorstel om het fruit op de markt te brengen. 

Pinol legde Tanhaei uit dat het Filipijnse Ministerie van Landbouw de risicoanalyse van de appelen aan het afronden is. Dit is een onderdeel van de standaard procedure. Pinol: "Ik wacht nog steeds op de resultaten. Als alles in orde blijkt te zijn, verzeker ik u dat de import van de appelen goed gekeurd zal worden."

De Filipijnse minister toonde ook interesse om Filipijnse producten naar Iran te exporteren. In Iran is een grote markt voor bananen en ananassen. Hij vroeg Teheran om de importheffing van bananen te verlagen. Op dit moment is dat erg hoog.
Publicatiedatum: