Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Specials onderdeel van Beste Maaltijdsalade 2017

Op dinsdag 10 januari 2017 werd de Beste Maaltijdsalade van 2017 verkozen. De wedstrijd vond plaats tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. Het thema dit jaar was "Dutchy" en daar sluit de deelname van Dutch Specials goed bij aan. De deelnemers konden o.a. uit de bijzondere producten van Dutch Specials kiezen om in hun maaltijdsalade op te nemen.

Negen salades werden er geserveerd aan de jury, waar onder andere Teun Koolen namens Dutch Specials zitting in had genomen. De jury had de salade van Henri van den Einden van restaurant Boshuys Best verkozen voor de Beste Maaltijdsalade van 2017, die komend jaar op de menukaart van het restaurant te vinden zal zijn.

De tweede prijs ging naar Moeder's Mooiste van Fresh & Easy in Arnhem. 'Een mooie presentatie waarbij de smaken heel mooi samen gingen', aldus de jury. Voor de salade werden producten van Nederlandse bodem gebruikt, waaronder de kroonjuwelen van de Nederlandse tuinbouw, Dutch Specials. De derde prijs ging naar Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort.



Naast dat de Dutch Specials producten onderdeel waren van de maaltijdsalades die gemaakt zijn, was Dutch Specials de hele week aanwezig met een display waarin de bijzondere producten werden gepresenteerd.

Dutch Specials is een samenwerking tussen 16 telers van bijzondere groenten. Tussen gelijkgestemde ondernemers worden ervaringen, kennis en contacten met elkaar gedeeld. Het klantevent is daar een voorbeeld van.

Voor meer informatie:
Dutch Specials
Jupiter 470
2675 LX Honselersdijk
0174 – 64 26 73
info@dutchspecials.nl
www.dutchspecials.nl
Publicatiedatum: