Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gesneden champignons slaan niet aan in Europa

In de hele wereld neemt de vraag naar vers gesneden groenten toe. Het leven van de mensen is drukker waardoor ze meer voor gemak kiezen. Piotr Strzelecki, Commercieel Directeur van de Poolse champignonproducent Hajduk, snapt daarom niet waarom hun gesneden champignons niet beter ontvangen worden. 



Piotr Strzelecki: "De situatie is niet slecht, maar ook niet echt goed. De gesneden champignons worden geleverd op de binnenlandse markt, maar ook geĆ«xporteerd naar het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Noorwegen. Daar loopt het minder dan we verwacht hadden. Er worden slechts kleine hoeveelheden besteld. In Polen zijn deze ready-to-eat champignons populair maar in genoemde landen vallen ze op de een of andere manier niet op." 

De gesneden champignons worden niet gewassen met water, omdat dit de houdbaarheid vermindert. We selecteren de schoonste champignons voordat we ze snijden. De champignons worden in twee maten aangeboden. Er is een verpakking van 250 gram en er is een verpakking van 500 gram. Beide zijn verkrijgbaar in witte champignons en in kastanjechampignons. De champignons zijn zeven tot tien dagen houdbaar. 

Piotr: "Ook al hebben we een moeizame start gehad, maar we zijn niet van plan om ons ready-to-eat aanbod stop te zetten. Ik denk dat de klanten gewoon meer tijd nodig hebben om aan het product te wennen. Ze moeten zich nog realiseren dat gesneden champignons een geweldig concept is."

Voor meer informatie:
Piotr Strzelecki
Hajduk

Tel: +48 68 356 84 13
Email: p.strzelecki@hajduk.pl
www.hajduk.pl
Publicatiedatum: