Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andres Reijgersberg in Mexico vermoord

Tholen - De Nederlandse AGF-handelaar Andres Reijersberg is in Mexico vermoord. Dat heeft zijn familie bevestigd. Reijgersberg was aandeelhouder van de firma AC Reijgersberg in Poeldijk en ging in november 2010 het Mexicaanse avontuur aan om zich toe te leggen op de export van Mexicaanse groenten naar de VS en fruit naar Europa. De laatste jaren was hij vooral actief in de handel in limes, mango's en bananen. Daarnaast trad hij op als DJ.

"Een paar maanden geleden was hij nog in Nederland en vertelde hij dat de handel goed begon te lopen", blikt zijn oom Dolf Reijgersberg terug. Hij herinnert zijn neef als een "vrolijke, sociale jongen die graag het avontuur opzocht."



De schietpartij vond plaats rond 18.30 uur Mexicaanse tijd in een Braziliaans restaurant aan de Avenue Americas in Zapopan, een stad in het zuidwesten van Mexico. De Nederlander zat met iemand te eten toen vier gewapende mannen de zaak bestormden en volgens Mexicaanse media de twee mannen probeerden te kidnappen. Toen die zich probeerden te verzetten, openden ze het vuur. Andres werd in zijn gezicht geraakt en was op slag dood. Een andere man raakte zwaargewond bij de aanval. De politie doet onderzoek. De daders zijn op de vlucht geslagen en zijn nog altijd spoorloos.

Andres Reijgersberg is 45 jaar geworden.

Klik hier voor het interview dat ons vakblad Primeur in 2013 met Andres had over zijn activiteiten in Mexico