Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chileense Mystic Treat-druiven beschikbaar tot maart

Vanaf nu tot maart zijn de Chileense Nature's Partner Mystic Treat-druiven van The Giumarra Companies beschikbaar.

"We hebben al enkele jaren succes met onze Mystic Treat-assortiment," zegt Craig Uchizono van The Giumarra Companies. "We zijn erg blij met het toegenomen volume van dit seizoen. De timing komt goed uit omdat dit samenvalt met Valentijnsdag. Dit geeft ons tal van mogelijkheden voor promotie."

De Mystic Treat-druif is een zoet en knapperig druivenras, dat specifiek wordt geteeld op smaak. De druiven hebben een medium tot groot formaat. Het opvallende label van de druiven geeft de indruk van een premium product. De druif smaakt uitstekend als hij direct wordt geconsumeerd, maar werkt ook goed in combinatie met kaassoorten, noten en drank.

"Rond deze tijd van het jaar komen consumenten nog veel samen op sociale aangelegenheden. Mystic Treat is dan een goed aanvulling voor op tafel," zegt Kellee Harris van The Giumarra Companies. "Omdat druiven zo populair onder consumenten zijn, willen we graag zorgen voor een nieuwe eetervaring binnen de druivencategorie."

Mystic Treat wordt verkocht in clamshellverpakking van 0,9 kilo en wordt geleverd in dozen met acht units per doos. The Giumarra Companies biedt ook promotiemateriaal voor retailers aan, waarmee in supermarkten meer aandacht op Mystic Treat-druiven kan worden gevestigd.
 
Contact:
Megan Schulz
The Giumarra Companies
Tel: (213) 627-2900
Publicatiedatum: