Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Unieke smaak

XiangFei meloenen goed ontvangen

"De binnenlandse fruitmarkt is dit jaar over het algemeen matig in China. Desondanks zijn we er in geslaagd onze meloenenafzet fors te verhogen en ook de prijzen stegen met zo'n 80% ten opzichte van vorig seizoen," vertelt Qi Wang van ShenZhen XiYu HuaGuo agricultural products development (Korla Huaguoshan landbouwcoöperatie)
 
De sterke prijsstijging is te danken aan drie factoren. Ten eerste zorgde de tyfoon Hainan ervoor dat de productie van canteloupemeloenen met 30% daalde. Ten tweede hebben onze XiangFei meloenen een unieke smaak en zoetheid, die door steeds meer consumenten gewaardeerd wordt. Bovendien werken we aan de ontwikkeling van onze merknaam door onder andere onze verpakkingen te verbeteren."
 




Het areaal werd zo'n tienmaal groter en bedraagt momenteel ruim 2.104 hectare. Het plantseizoen start op 26 juli en eindigt begin maart. De meloenen worden vanaf 5 oktober tot eind mei geoogst."



 
"Onze XiangFei meloenen behoren tot het high-end marktsegment en worden hoofdzakelijk verkocht aan groothandelsmarkten, retailketens en speciaalzaken in steden als Beijing, Shanghai, Guangzhou en Shenzhen. In de toekomst hopen we onze merkbekendheid te vergroten en de exportmogelijkheden te onderzoeken zodat consumenten wereldwijd van ons unieke product kunnen genieten."






Voor meer informatie:
 
Ms.Qi Wang
Western Korla Huaguoshan farming cooperatives
ShenZhen Xiyu HuaGuo Agricultural products development Co.,Ltd
Cellphone: +86 136 0269 3566
Email:635929063@qq.com
Publicatiedatum: