Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Hoger risico op astma voor kinderen die geen groenten en fruit eten"

De Daily Mail heeft onlangs een artikel gepubliceerd waarin wordt beweerd dat kinderen die geen groenten en fruit eten 53% vatbaarder zijn voor astma. Groenten en fruit bevatten veel voedingsstoffen die het immuunsysteem van nature versterken. Kinderen die hier niet genoeg van eten, lopen een hoger risico om astma te krijgen. In het Verenigd Koninkrijk alleen schijnen er 5,4 miljoen mensen te zijn die aan deze aandoening lijden die de ademhaling affecteert.

In een recent rapport worden armere gebieden, die een mijl in de omtrek geen verse producten hebben, geclassificeerd als 'voedingswoestijnen', waar een op de tien kinderen woont. Met de toename van obesitas bij kinderen maken veel mensen zich zorgen over de gezondheid van de volgende generatie.

Een woordvoerder van een vooraanstaande Britse hydrocultuurleverancier, Grow & Harvest, wilde hier graag het volgende over kwijt: "Het is voor iedereen belangrijk om veel groenten en fruit te eten, zeker gezien de toenemende zwaarlijvigheid. Het telen van je eigen groenten en fruit maakt dat je kinderen er meer van eten omdat ze het leuk vinden om hun eigen voeding te telen. Een manier om jaarrond te telen met gebruik van minder water is met hydrocultuur. Schroom niet om contact op te nemen als je met hydrocultuur wilt telen."

Voor meer informatie:
Grow & Harvest
Unit 17 Arrowe Commercial Park,
Upton, Wirral, CH49 1AB
0151 678 8302
info@growandharvest.co.uk
www.growandharvest.co.uk
Publicatiedatum: