Doe-het-zelver vent biologische soepen per bakfiets
Tijdens de kerstperiode verkocht Patrick veel erwtensoep. Ook prei- en wortelsoep vonden gretig aftrek. Voor zijn soepen maakt hij vooral gebruik van lokale seizoensproducten. "Momenteel ben ik aan het uitzoeken waar ik mijn soepen het beste aan kan bieden", vertelt Patrick, die op het moment van schrijven zes keer op pad is geweest. "Zo misstaat mijn dienst niet bij evenementen of bedrijfsuitjes."
Patricks soepen zijn vegetarisch en ready-to-eat. "Als klanten er behoefte aan hebben, voeg ik desgewenst plakjes ham of worst toe om de soep verder op smaak te brengen. Daarbuiten voegt hij op locatie nog verse kruiden toe. Patrick verwacht tweemaal per week zijn soepen te verkopen. "De eerste reacties zijn positief. Wel is het opvallend dat we in Nederland geen eetcultuur op straat hebben. Het zijn vooral expats en soms toeristen die warmlopen voor mijn soepen. De lokale bevolking kijkt de kat nog een beetje uit de boom. Misschien vinden ze het te excentriek", lacht Patrick.
Voor meer informatie:
Patrick Suer
De Soepmobiel
p@suer.eu
www.suer.eu
06 218 28 368