Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bodemloze, aanpasbare fruitdoos van SoFruPak

SoFruPak heeft een omdoos ontwikkeld voor de transport van verschillende soorten verpakt fruit. De milieuvriendelijke kartonnen verpakking is geschikt voor het vervoer van 1 tot 2 kilo zacht- of steenfruit. De doos wordt plano geleverd en kan door middel van twee handelingen uitgevouwen worden.



"De kenmerken van het SoFruPak-systeem zijn het gebruiksgemak, de ergonomische opslag, afmetingen die exact op pallets afgestemd zijn en het eenvoudige uitvouwsysteem. De geavanceerde verpakking combineert ventilatiegaten in de fruitdozen met een innovatieve bodemloze doos," legt het bedrijf uit.

De individuele fruitdozen zijn verkrijgbaar in de maten 250, 500 en 1000 gram. De afzonderlijke dozen worden op hun plaats gehouden door middel van een middenstrook. SoFruPak zal de nieuwe fruitdoos presenteren tijdens de vakbeurs Fruit Logistica, hal B, stand E-16.


Adam Sikorski
SoFruPak
PL-Wola Krzysztoporska
Tel: +48 725 591457
adam.sikorski@sofrupak.com
www.sofrupak.com 
Publicatiedatum: