Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stapelbare PET bekers met klapdeksel

Veripack Embalajes heeft een nieuwe lijn PET verpakkingen onthuld die de naam Distripack draagt. "De verpakkingen zijn compact en gemakkelijk te stapelen, sluiten, vervoeren en bewaren. De bakjes zijn geschikt voor een breed scala aan verse, ready-to-eat producten zoals zachtfruit en gesneden AGF," legt een woordvoerder van Veripack uit.

De Spaanse exposant presenteert eveneens een nieuwe lijn bekers met afgeronde hoeken en klapdeksels die speciaal ontworpen werd om eenvoudig gestapeld te kunnen.



De bekers zijn in zes verschillende inhoudsmaten verkrijgbaar: 125, 150, 175, 200, 225 en 250 gram. De uitvoering van 250 gram is voorzien van een scharnierdeksel en een tuit. De verpakkingen zijn vervaardigd uit helder PET en recycleerbaar. De bovenzijde en zijkant zijn geschikt om geëtiketteerd te worden en zowel het deksel als de bodem zijn voorzien van perforaties. De nieuwe lijn PET verpakkingen zal te zien zijn tijdens de vakbeurs Fruit Logistica, hal 5.2, stand D-04.


Mateo Diaz
Veripack Embalajes
ES-Barbera del Vallès
Tel: +34 93 7291010
mdiaz@groupeguillin.com
www.groupeguillin.com 
Publicatiedatum: