Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruvo branchewinnaar bij Succesvol Nederland

Fruvo BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Beste Bedrijf 2016 in de Fruitsappenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering: "Fruvo weet zijn grote vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een uitzonderlijke speler in de Nederlandse fruitteeltsector."



Fruvo BV in Krabbendijke is een bedrijf dat hardfruit (appels en peren) van het eigen teeltbedrijf Vogelaar Fruitcultures en andere telers koelt, sorteert, verwerkt, verpakt en afzet in binnen- en buitenland. Voor dit doel beschikt het over sorteer- en verpakkingssystemen en een geconditioneerde opslagcapaciteit van 7 miljoen kilo. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Fruvo een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

'Zuver Fruitsap'
In zijn bedrijfshallen verwerkt Fruvo 12 miljoen kilo appels en peren per jaar. Het assortiment omvat 5 appelrassen en 7 perenrassen, elk met hun specifieke eigenschappen en beschikbaarheid gedurende het jaar. "Innovatie is het sleutelwoord bij Fruvo, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant", stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. "Een mooi voorbeeld is de introductie van de kwaliteitskenmerken A en B, voortgekomen uit het feit dat de kwaliteit van appels en peren niet constant is. Voor de appels en peren van B-kwaliteit heeft Fruvo een nieuw product gelanceerd: Zuver Fruitsap, 100 procent puur sap zonder ook maar één enkele kunstmatige toevoeging. Fruitsap zoals het hoort te smaken. Tijdens het afvullen wordt het sap kortstondig verhit om de houdbaarheid te vergroten. Door een speciale tapkraan wordt het sap luchtdicht afgesloten, en kan ook tijdens het tappen geen zuurstof in de verpakking komen. Hierdoor kan Zuver Fruitsap tot wel 45 dagen na opening worden bewaard. Dit is vele malen langer dan sap in een pak of fles met draaidop. Al met al een uiterst creatieve manier om dit fruit te vermarkten!"

Zuver Fruitsap is op dit moment beschikbaar in vier smaken: Appel zoet, Appel fris, Appel/Peer en Appel/Zwarte bes. Fruvo is hard aan het werk om nog meer varianten te ontwikkelen. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. "In een markt die continu in beweging is, weet Fruvo uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en is het zijn concurrenten vaak een slag voor."

Fruvo BV is opgericht in 2011, maar vindt zijn oorsprong al in 1991. Het is gevestigd in het Zeeuwse Krabbendijke, telt circa 50 medewerkers en is internationaal actief.
Tot 15 januari 14:00 kan er gestemd worden op Fruvo B.V. via een gratis sms: NBSA[spatie]5732 naar 4422.

Meer informatie: www.fruvo.nl

Publicatiedatum: