Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perry Leemans treedt toe tot management Green Organics Groep

Per 1 januari 2017 is Perry Leemans in dienst getreden bij Green Organics B.V. in de functie Purchase & Sales Manager. Perry Leemans is 25,5 jaar Manager Teelt & Oogst geweest bij Ardo en beschikt over ruime kennis en ervaring met betrekking tot internationale teelt, oogst en handel van industriële agrarische producten.

Binnen de Green Organics Groep wordt Leemans verantwoordelijk voor alle aanvoerstromen van Groenten, Aardappelen & Fruit. Door de aanhoudende sterke vraag naar biologische producten en de daarmee gepaard gaande groei van de Green Organics Groep komt het aantreden van Leemans op een mooi moment.


Perry Leemans en Jan Groen.

Samen met het gehele Green Organics Team zal verder gewerkt worden aan de verdere uitbouw van de Groepsactiviteiten middels de heldere Missie die Green Organics voor staat: "Wij willen de groeiende behoefte aan hoogwaardige, biologisch geteelde AGF-Producten verder stimuleren en daarin een bijdrage leveren als dé specialist. Onze uitgangspunten hierbij zijn het aangaan en uitbouwen van duurzame relaties en het regisseren van de hele productieketen. De Green Organics organisatie staat voor swingend, warm, betrokken en betrouwbaar".

Vanuit deze missie streeft het bedrijf een duidelijk doel na. Onze visie is dat de biologische AGF een blijvend stijgende vraag zal kennen, van waaruit de markt de behoefte aan steeds meer korte en duidelijke lijnen heeft. Green Organics biedt hier een optimale commerciële afstemming tussen vraag en aanbod.

Het Management van Green Organics bestaat per 1 januari 2017 uit:
Jan Groen, Ceo
Robbert Blok, Sales Manager Vers
Perry Leemans, Purchase & Sales Manager Industrie
Johan Groen, Manager Finance & Office

Meer informatie:
Jan Groen
06-53201760
jan@greenorganics.nl
www.greenorganics.nl

Perry Leemans
06-51611143
perry@greenorganics.nl
www.greenorganics.nl

Publicatiedatum: